Midnattssolsrallyt - The midnight sun rally
KUNGLIGA AUTOMOBIL KLUBBEN
 
 
 
Mehr... Mehr... Mehr... sep Mehr...

Foto / Video

Boka hotell

Föranmäl dig här

pfeil

ÖREBROTRAVET

 
separator
News
50
PRESS

Enormt intresse för Midnattssolsrallyt:

Lite mer än en timme – längre tid tog det inte innan de 100 platserna i föranmälan tog slut. Intresset för årets tävling är enormt.

separator
News
50
INFO

Föranmälan öppnar 15 januari:

Årets tävling har fler vinnare än tidigare och förutom i de olika klasserna delas Ewy Rosqvists Pokal ut till snabbaste kvinnliga förare oavsett klass. Nytt för året är de två specialtroféerna som delas ut till två klassiska bilmodeller inom rally. Den ena delas ut till den snabbaste Saab tvåtaktaren och den andra till den snabbaste Opel 400:an, både Ascona- och Mantaversionen. För mer information se under fliken Tävlande.

Bildtext: Lotta Lundqvist, här med kartläsaren Lotta Wennberg, var snabbaste kvinna i Midnattssolsrallyt 2019 och plockade hem Ewy Rosqvist Pokal i en Opel Manta 400.

separator
News
50
INFO

Boka hotell redan nu:

Midnattssolsrallyt har reserverat ett antal rum till tävlande på nedanstående hotell. Det är först till kvarn som gäller.

separator
News
50
PRESS

Mer hästar i Midnattssolsrallyt:

Mer hästar och snabbare rally är några av nyheterna i KAK Midnattssolsrallyt 2020. KAK Midnattssolsrallyt körs den 8 till 11 juli 2020 med Örebro som huvudort och med serviceplats på Örebrotravet.

separator
News
50
INFO

Tack till alla:

KAK riktar ett stort tack till alla deltagare med team, tävlingsledning samt funktionärer i alla klubbar, alla samarbetspartners i våra kommuner, samt till Engströms för den utmärkta serviceplatsen – och inte minst till er alla i publiken, som inte bara gjorde Midnattssolsrallyt 2019 till en folkfest, utan också till en fantastisk upplevelse.

Wilhelm Douglas, Generalsekreterare KAK

separator
News
50
PRESS

Alla vinnare i KAK Midnattssolsrallyt 2019:

Slutställning totalt:
1. Patrik Dybeck, SMK Gävle, Opel Kadett GSi 1 timme 27 minuter 42,5 sekunder
2. Harry Joki, KAK, Volvo 240 +23,7 sekunder
3. Mikael Wisti, Fagersta MK, Volvo 240 +1.03,3

Segrare klass för klass...

separator
Fler nyheter i arkivet!
separator