Midnattssolsrallyt - The midnight sun rally
KUNGLIGA AUTOMOBIL KLUBBEN
 
 
 
Mehr... Mehr... Mehr... sep Mehr...

Foto / Video

Resultat 1950 - 2018

Arkiv

pfeil

Anmälan KAK Midnattssolsrallyt 2019

 
separator
News
50
INFO

Program på gång:

Nu är programmen på väg till tryckeriet. Klubbarna kommer att få dem runt den 1 juli och försäljningen startar så fort om möjligt efter det. I år har vi tyvärr ingen försäljning av program via vår hemsida, utan endast genom klubbarna och deras försäljningsställen. En lista över försäljningsställen kommer att dyka upp på vår hemsida inom kort.

separator
News
50
INFO

Anmälningslistan anslagen:

Nu finns anmälningslistan anslagen på följande länk. Information kommer inom kort att skickas ut till samtliga som anmält sig till KAK Midnattssolsrallyt 2019.

separator
News
50
PRESS

Fullbokat på KAK Midnattssolsrallyt:

Anmälningar från fem världsdelar är rekord, likaså i antalet föranmälda, hela 212 stycken. - Oerhört glädjande, säger Wilhem Douglas, KAK. Ännu återstår nästan en vecka innan anmälan stänger.

separator
News
50
PRESS

Rekordstort intresse: Över 100 anmälda första dygnet

Suget att få köra KAK Midnattssolsrallyt är större än någonsin med över 100 anmälda det första dygnet. Fantastiskt roligt att intresset bara ökar säger Philip von Mecklenburg, KAK.

separator
News
50
INFO

Anmälan öppnar den 25 april klockan 14.00:

Inbjudan finns publicerad under fliken tävlande.

separator
News
50
INFO

Rallyinfo 2019 publicerad:

Nu finns Rallyinfo för KAK Midnattssolsrallyt 2019 publicerad under fliken tävlande.

separator
News
50
PRESS

Publiksträcka inleder Midnattssolsrallyt:

KAK Midnattssolsrallyt 2019 inleds med en publiksträcka i Örebro, från golfbanan vid Gustavsvik till skidanläggningen Sörbybacken.

separator
News
50
PRESS

Folkfest på Truckstop i Örebro:

Truckstop i Örebro blir serviceplats samt start och mål på KAK Midnattssolsrallyt 2019. Stora ytor för både tävlande, åskådare och evenemang för alla åldrar borgar för en riktig folkfest. -En fullservicearena som få rallyn kan matcha, säger Wilhelm Douglas, KAK.

separator
News
50
HOTTELPARTNERS

Hotellpartners i Örebro:

Midnattssolsrallyt har reserverat ett antal hotellrum i Örebro för deltagare i rallyt samt medföljande. Vid bokning skall ni kontakta hotellen direkt och ange Bokningsreferens för att få tillgång till rum och avtalat pris. Rummen är reserverade för Midnattssolsrallyt fram till i mitten av maj 2019. Därefter släpps eventuellt kvarvarande rum till allmänheten. Först till kvarn! Våra hotellpartners hittar ni under fliken Tävlande.

separator
News
50
PRESS

KAK Midnattssolsrallyt 2019 i Örebro som en hyllning till Stig Blomqvist:

KAK Midnattssolsrallyt, Sveriges största och ett av Europas finaste historiska rallyn kommer 2019 att köras med Örebro som centralort för hela tävlingsarrangemanget. Tävling kommer att arrangeras som en hyllning till en av världens främsta rallyförare Stig Blomqvist, uppväxt och boende utanför Örebro.

separator
News
50
PRESS

KAK Midnattssolsrallyt 2019:

KAK introducerar ett antal nyheter inför 2019 års upplaga av KAK Midnattssolsrallyt i syfte att ytterligare befästa tävlingens inriktning som Sveriges största och ett av Europas finaste historiska rallyn.

separator
News
50
INFO

Ett stort tack till alla:

Jag vill rikta ett stort tack från oss på KAK Midnattssolsrallyt till alla tävlande, team, tävlingsorganisationen, kommuner, företag och inte minst ett stort tack till publiken. Alla bidrog till att årets tävling blev en av de bästa någonsin. Tack alla inblandade, ingen nämnd och ingen glömd. Vi ses på 2019 års KAK Midnattssolsrally. Var det blir kommer att offentliggöras senare i år. 

Lars Jonsson, KAK Midnattssolsrallyt

separator
News
50
PRESS

Wall och Jonsson snabbast:

Det blev spännanande ända till sista sträckan av KAK Midnattssolsrallyt 2018. Daniel Wall och Mats Jonsson var jämnsnabba i sina klasser, men till slut blev det Jonsson som var allra snabbast. -Vi fick kämpa hårt för att köra snabbare än Wall, sa Jonsson på prispallen.

separator
News
50
PRESS

Spännande avslutning på KAK Midnattssolsrallyt 2018:

Det var först på den sista av de 17 specialsträckorna av KAK Midnattsolsrallyt som segrarna kunde koras. Till slut var det Mats Jonsson som hade den allra snabbaste tiden av alla och vann därmed Historic 4WD. Han hade 14 sekunder mindre åktid än Daniel Wall som segrade i 2WD och får ta emot Segerpriset, Clarence von Rosen-pokalen. Även i Regularity Elite blev det omkastningar i toppen under sista dagen och det blev till slut dubbelt norskt i topp.

separator
News
50
PRESS

Tronskifte i Midnattssolsrallyt:

Fredagens sträckor bjöd på dramatik bland de snabbaste bilarna i de olika klasserna. Daniel Wall, Volvo 240 är snabbast i Klass 17, 5,6 snabbare än Mats Jonsson, Mazda 323.

separator
News
50
PRESS

Göthberg snabbast på torsdagens sträckor:

Rallyfest i Kisa och snabba förare både i de två- och fyrhjulsdrivna grupperna. KAK Midnattssolsrallyts sträckor under torsdagen bjöd på rally på högsta nivå.

separator
News
50
PRESS

Göthberg snabbast i starten:

Snabbast på den inledande sträckan av KAK Midnattssolsrallyt var Per Göthberg, Eskilstuna MK, i en Porsche 911. Vi hade riktigt roligt på sträckan, sa Göthberg efter målgången.

separator
News
50
INFO

Snabbare SS1:

KAK Midnattssolsrallyt har lyssnat till publiken och provar med kortare startmellanrum på SS1, som är den inledande publiksträckan i Vimmerby, med första start klockan 18.00. Bilarna startar därför med 30 sekunders mellanrum, mot förra årets 60 sekunder, och hela startfältet har kört igenom sträckan på cirka en och en halv timme.

separator
News
50
PRESS

Full fart i Vimmerby:

Folkfest på serviceplatsen och snabbare starter på Publiksträckan. Det är några av de saker som händer i Vimmerby under onsdagen den 27 juni då KAK Midnattssolsrallyt startar.

separator
News
50
PRESS

KAK Midnattssolsrallyt: En vecka kvar

Om en vecka, den 27 juni, startar Sveriges största historiska rally – KAK Midnattssolsrallyt. -Publiktrycket är mycket högt och de tävlande får räkna med ett riktigt tufft rally, säger Lars Jonsson, KAK Midnattssolsrallyt.

separator
News
50
INFO

Officiell Anslagstavla:

KAK Midnattssolsrally har i år den Officiella Anslagstavlan på hemsidan. Redan nu finns Bulletin 1 tillgänglig. Under tävlingen kommer den Officiella Anslagstavlan även finnas i pappersform i Rallyinfo.

separator
News
50
PUBLIK

Programmet börjar säljas:

Nu finns programmet till KAK Midnattssolsrallyt på de försäljningsställena.

separator
News
50
INFO

Anmälningslistan klar:

Idag har alla som är anmälda till KAK Midnattssolsrallyt fått ett meddelande från tävlingsorganisationen. - De allra flesta, 185 stycken, har fått ett positivt besked medan övriga har fått ett mindre positivt besked, säger Lars Jonsson, KAK Midnattssolsrallyt. - Och de är välkomna att sätta upp sig på kölistan, en lista som kommer bli allt kortare ju närmare vi närmar oss tävlingsdagarna. En av alla anmälda som fått positivt besked idag är Björn ”Nalle” Johansson som även i år kommer att köra Opel.

separator
News
50
PRESS

KAK Midnattssolsrallyt: Segerpriset

Den 100 år gamla silverpokalen, som är KAK Midnattssolsrallyts segerpris, kommer från och med 2018 års tävling att delas ut till tävlingens snabbaste tvåhjulsdrivna ekipage.

separator
Fler nyheter i arkivet!
separator