Midnattssolsrallyt - The midnight sun rally
KUNGLIGA AUTOMOBIL KLUBBEN
 
 
Midnattssolsrallyt:
zurück / back
separator
Arkiv - Midnattssolsrallyt:  
 
News
50
INFO

Midnattssolsrallyt 2018:

KAK Midnattssolsrallyt 2018 kommer att köras den 27 till den 30 juni 2018, med Vimmerby som centralort.

 
separator
News
50
INFO

Tack alla:

Ett stort tack från oss på Midnattssolsrallyt till er alla, tävlande, teamen, tävlingsorganisationen, kommuner, företag och inte minst ett stort tack till publiken. Ni alla gjorde Midnattssolsrallyt 2017 till både en fantastisk upplevelse och till en riktig folkfest.

Tack alla inblandade. Vi ses i Vimmerby 2018.

Lars Jonsson, Midnattssolsrallyt

separator
News
50
PRESS

Midnattssolsrallyt 2017: Mats Jonsson segrade

Flerfaldige svenska rallymästaren Mats Jonsson ledde under hela tävlingen och totalsegrade i Midnattssolsrallyt 2017.Tävlingen har varit både tuff och utmanande, och jag är jättenöjd över segern, säger Mats Jonsson .

separator
News
50
PRESS

Thorbjörn Byes femte seger i Regularity:

Norske Thorbjörn Bye tog sin femte totalseger i Midnattssolsrallyt och hans karläsare Oddvar Moland plockade hem sin sjätte seger. Förra årets vinnare i Regularity Sport, Per Settergren/Martin Suart blev i år, inte bara tvåa i klassen Elite utan även bästa svenska ekipage i Regularity Elite. 
separator
News
50
PRESS

Midnattssolsrallyt 2017 Dag 3: Jonsson drygar ut ledningen

Snabb körning mitt i vägen var receptet som Mats Jonsson använde när han drygade ut sin ledning under Etapp 2. Överraskningar blev bland annat genom att Patrik Flodin bröt, Dan Wall ligger trea och engelsmannen Matthew Robinson sjua.
separator
News
50
PRESS

Dag 2: Jonsson i ledning – Fransson överraskar!

Mats Jonsson körde snabbt och stabilt under hela Etapp 1 av Midnattssolsrallyt. Patrik Flodin har knappat in på ledaren och ligger bara 11,8 sekunder efter. Men den största överraskningen i toppstriden är hemmaföraren Kjell Fransson.
separator
News
50
PRESS

Mats Jonsson leder Midnattssolsrallyt:

Mats Jonsson var allra snabbast på den första och inledande specialsträckan av KAK Midnattsolsrallyt 2017. – Det här är bara början, säger Mats Jonsson.
separator
News
50
PRESS

Snart dags för Midnattssolsrallyt:

På onsdag, 28 juni, går starten på ett av norra Europas största historiska rallyn – KAK Midnattssolsrallyt och den totalt 83 mil långa tävlingen avslutas med ett intensivt dygn på serviceplatsen Vimmerby med en ständig ström av rallybilar.
separator
News
50
INFO

Förbeställ filmen om Midnattssolsrallyt:

Den 5 juli släpps dokumentärfilmen om KAK Midnattssolsrallyt på DVD. Redan nu finns det möjlighet att förboka ett exemplar av filmen via http://www.midnattssolsrallyt-themovie.se Filmen kommer även att kunna köpas på Midnattssolsrallyts försäljningsställen under rallyt.
separator
News
50
INFO

Programmet släpps 3 juni:

Programmet till KAK Midnattssolsrallyt 2017 är klart. Programmet säljs främst genom motorklubbarna SMK Eksjö, Jungnerligans RC, Tjust MK, Vimmerby MS, Ydre MK och Åtvidabergs MK. Programmet kan även beställas här på Midnattssolsrallyts hemsida (link to Merchandise Shop) och du hittar motorklubbarnas aktuella försäljningsställen i nedan pdf.

separator
News
50
INFO

Anmälan stängd:

Nu är anmälan till årets Midnattssolsrally stängd. Preliminärt kommer anmälningslistan att anslås på Midnattssolsrallyts hemsida nu på fredag, den 12 maj.
 
separator
News
50
INFO

Anmälan stänger på söndag:

Nu på söndag, 7 maj klockan 18.00, stänger anmälan till Midnattssolsrallyt 2017. I nuläget är 210 ekipage anmälda till rallyt som körs den 28 juni till 1 juli med Vimmerby som centralort.
separator
News
50
PRESS

Filmpremiär för Midnattssolsrallyt:

Dokumentären om Midnattssolsrallyt har premiär den 26 april på bion i Vimmerby. Filmproducenten Matz Eklund, känd bland annat för SVT-succén En bit av 50-talet, och filmen om Eva Eastwood, är nu klar med sin senaste film, en dokumentär om KAK Midnattssolsrallyt 2016.
separator
News
50
PRESS

Anmälan har öppnat:

När anmälan till Midnattssolsrallyt på Bilsport Performance & Custom Motor Show, Elmia, Jönköping öppnade idag klockan 12.00 var det redan kö vid montern. Allra först att anmäla sig var Michael Klaar, Toarps MK, och Jan Hagberg, Kinds MK.
separator
News
50
PRESS

Anmälan öppnar på Långfredagen:

Årets anmälan till Midnattssolsrallyt öppnar på Långfredagen den 14 april klockan 12.00, både på webben och vid Midnattssolsrallyts fullmatade monter (B05:86) på Elmia, Jönköping.
separator
News
50
PRESS

Anmälan öppnar den 14 april:

Om två veckor, Långfredagen den 14 april, öppnar anmälan till Midnattssolsrallyt, både på webben och i Midnattssolsrallyts egen monter på Bilsport Custom Motor & Performance Show på Elmia i Jönköping.
separator
News
50
PRESS

Berlin-Rom-Wagen 1938 till Midnattssolsrallyt:

En av alla utländska förare som är intresserade av att köra KAK Midnattssolsrallyt 2017 är österrikaren Michael Barbach. Han vill delta med sin replika av den udda VW Berlin-Rom-Wagen 1938.
separator
News
50
PRESS

KAK Midnattssolsrallyt 2017: Större och bättre

Årets upplaga av KAK Midnattssolsrallyt blir större än tidigare och intresset från internationella tävlande är stort. Förra året förnyades KAK Midnattssolsrallyt genom att flytta till Vimmerby, ha en kompaktare tävlingsbana och satsa mer på folkfest kring arrangemanget. Det slog väl ut och i år kommer konceptet att finslipas.
separator
News
50
INFO

Snart släpps Rallyinfo:

I början av nästa vecka släpper vi Rallyinfo. Under tiden kan ni njuta av vår nya reklamfilm.
separator
News
50
PRESS

Kalle Andersson ny tävlingsledare:

De senaste åren har Janne Rydh, Kristianstad, varit tävlingsledare för KAK Midnattssolsrallyt. Janne är numera ordförande SBF:s rallyutskott och för att inte hamna i någon jävsituation kommer välmeriterade Kalle Andersson, Sandviken, att bli ny tävlingsledare.
separator
News
50
PRESS

Nya bilar 2017:

Samarbetet med Engströms Bil i Vimmerby och Volkswagen fortsätter även i år och med det nya året kommer nya bilar. Lars Jonsson har precis hämtat ut årets upplaga av KAK Midnattssolsrallyts officiella bil 2017, en Volkswagen Golf Sportsvan R-Line.
separator
News
50
INFO

Snart kommer Rallyinfo till KAK Midnattssolsrallyt 2017:

Om några veckor, i månadsskiftet januari/februari publiceras Rallyinfo till KAK Midnattssolsrallyt 2017 på vår hemsida www.midnattssolsrallyt.com

separator
News
50
PRESS

Midnattssolsrallyt 2017:

KAK Midnattssolsrallyt har ansökt om nästa års tävlingsdatum och traditionsenligt är tävlingen planerad att gå veckan efter midsommar, närmare bestämt den 28 juni till 1 juli. Vimmerby blir åter centralort och serviceplatsen kommer att ligga i anslutning till Kalles Lek & Lattjo och MX World Collection.
separator
News
50
INFO

Smakprov ur filmen om Midnattssolsrallyt:

I början av 2017 kommer filmen om Midnattssolsrallyt ha premiär, men redan nu kan vi bjuda på några smakprov ur den kommande filmen. Filmproducenten Matz Eklund, känd bland annat för SVT-succén ”En bit av 50-talet”, ligger bakom filmen, som ska bli en fartfylld dokumentär blandat med nostalgi.
separator
News
50
PRESS

Andra segern i Midnattssolsrallyt för Bäcklund:

Midnattssolsrallyt 2016 fick en riktigt spännande avslutning, med en duell mellan Kenneth Bäcklund, Ford Escort, och Thomas Thelin, Porsche 911. Jag hade bestämt mig för att inte bli tvåa en gång till, säger Bäcklund som tog sin andra seger i en av norra Europas största historiska rallytävlingar.
separator
News
50
PRESS

Flodin kopplar greppet:

Patrik Flodin har kopplat greppet på sina motståndare i Midnattssolsrallyt och leder med hela 59 sekunder före Thomas Thelin. Det blir svårare i morgon då jag får spåra, säger Flodin. Redan under gårdagen visade Patrik Flodin, Ilsbo MK, att han var duktigt snabb även på onotade rallyn.
separator
News
50
PRESS

Rådström upp i ledningen:

Midnattssolsrallyts första etapp bjöd på en spännande toppstrid och när sista sträckan var klar stod Arne Rådström, Östmarks MFF, som ledare, 5,1 sekunder för Mats Jonsson, Forshaga MC. -I morgon finslipar jag körstilen och höjer tempot, säger Rådström.
separator
News
50
PRESS

Mats Myrsell leder Midnattssolsrallyt:

I början av 2017 kommer filmen om Midnattssolsrallyt ha premiär, men redan nu kan vi bjuda på några smakprov ur den kommande filmen. Filmproducenten Matz Eklund, känd bland annat för SVT-succén ”En bit av 50-talet”, ligger bakom filmen, som ska bli en fartfylld dokumentär blandat med nostalgi.
separator
News
50
PRESS

Midnattssolsrallyt startar i morgon:

På eftermiddagen i morgon startar KAK Midnattssolsrallyt, ett av norra Europas största historiska rallyn, med en publiksträcka inne i Vimmerby. Det kommer att bli ett fantastiskt rally och folkfesten drog igång redan idag, säger Lars Jonsson, KAK Midnattssolsrallyt.
separator
News
50
PRESS
Patrik Flodins historiska debut:
I årets KAK Midnattssolsrally debuterar Patrik Flodin, Ilsbo MK, i historiska sammanhang, med en Volvo 242. -Det är även min första stora tävling som jag kör utan noter, men bilen är konkurrenskraftig. Den 31-årige Hudiksvallsbon har en diger meritlista som bland annat innehåller en SM-titel i rally.
separator
News
50
PRESS

Underhållande föråkare:

Lars Stugemo är en av KAK Midnattssolsrallys föråkare i år och han är inte bara underhållande att se på i rallyskogen, han kommer även att svara för lördagskvällens underhållning med sitt band HEO reaturing Dregen.
separator
News
50
PRESS

Midnattssolsrallyt blir film:

Filmproducenten Matz Eklund, känd bland annat för SVT-succén ”En bit av 50-talet”, gör en film om KAK Midnattssolsrallyt 2016. Full fart blandat med nostalgi är en perfekt kombination för en film, säger Matz Eklund.
separator
News
50
PRESS

Midnattssolsrallyt 2016: Succé

Anmälan till årets KAK Midnattssolsrally har varit öppen drygt en vecka och redan nu lutar det åt succé med närmare 190 anmälda ekipage. Intresset har varit enormt, säger Lars Jonsson, KAK Midnattssolsrallyt.
separator
News
50
PRESS

Kenneth först i kön till Midnattssolsrallyt:

I dag, 25 mars, öppnade anmälan till KAK Midnattssolsrallyt 2016. Först i kön av intresserade vid Midnattssolsrallyts monter på Elmia var Kenneth Jonsson, Eskilstuna MK.
separator
News
50
PRESS

Midnattssolsrallyt Official Car:

VW från Engströms Bil blir KAK Midnattssolsrallyts Official Car 2016-2018. Nu har Midnattssolsrallyts första Official Car 2016 blivit uppstripad och är klar att använda.
separator
News
50
PRESS

Midnattssolsrallyt blir RM-deltävling:

KAK Midnattssolsrallyt blir en av tre deltävlingar i årets Riksmästerskap för historiska rallybilar. – En RM-status är positivt för rallyt, säger Lars Jonsson, Midnattssolsrallyt.
separator
News
50
PRESS

Midnattssol i Vimmerby:

Småländska Vimmerby blir centralort för Sveriges största historiska rallytävling, KAK Midnattssolsrallyt 2016, vilken blir mer kompakt och mer utmanande än tidigare år. Många utmanande grusvägar gör Småland till en mycket ändamålsenlig region för tävlingen och intresset från de inblandade kommunerna har varit stort.
separator
News
50
PRESS

KAK Midnattssolsrallyt 2016:

KAK Midnattssolsrallyt 2015 var det 10:e rallyt som historisk tävling. Vi i organisationen vill passa på att tacka alla inblandade, funktionärer, deltagare och publik för att ni gjorde rallyt till en fantastiskt upplevelse.
separator
News
50
PRESS

Arkiv KAK Midnattssolsrallyt 2012 - 2015:

Arkiv KAK Midnattsolsrallyt 2012 - 2015.
separator